Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.68
Barszcz czerwony z pasztecikami drożdżowymi z grzybami
burak, woda, seler, ziele angielskie, liść laurowy, cukier, sól (sok z buraków ćwikłowych z zagęszczonego soku (58%), woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają SELER), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają SELER, MLEKO)), Pasztecik drożdżowy z grzybami
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 581 kJ/139 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 16,7 g w tym cukry: 0,0 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.