Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Barszcz czerwony z uszkami
burak, woda, seler, ziele angielskie, liść laurowy, cukier, sól (sok z buraków ćwikłowych z zagęszczonego soku (58%), woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają SELER), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają SELER, MLEKO)), Olej rzepakowy, Uszka z grzybami (mąka PSZENNA, woda, JAJA kurze, olej, grzyby leśne, cebula, olej, pieprz, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 675 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 33,4 g w tym cukry: 0,0 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.