Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
XXX_Barszcz ukraiński ze śmietaną
Burak, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Fasola biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Ziemniaki, Ziele angielskie, Sól, Sok z cytryny, SELER korzeniowy, Cebula biała, Pietruszka, Pieprz czarny, Marchew, Majeranek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukier, Por
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 436 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 12,1 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.