Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Barszcz ukraiński ze śmietaną sojową
Burak, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Por, Fasola biała, Czosnek, Ziemniaki, Ziele angielskie, Sól, Sok z cytryny, SELER korzeniowy, Cebula biała, Pietruszka, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Majeranek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta biała, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 586 kJ/140 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 11,5 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.