Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Batat, szpinak, marchewka, pietruszka i groszek zielony z truskawkowym winegretem
Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Groszek zielony, Marchew, Natka pietruszki, Konfitura truskawkowa niskosłodzona, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 617 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 17,9 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.