Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bataty po tajsku z czarną fasolą, groszkiem cukrowym, szpinakiem i orzechami nerkowca, dressing azjatycki

Batat, Cukier, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir różowy marynowany, Ocet ryżowy (woda, ryż), Pasta z tamaryndowca, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Czosnek, Sól, Fasola czarna, Groszek cukrowy, ORZECHY NERKOWCA, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
804 kJ/192 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 33,2 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: