Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Vegan
Bataty po tajsku z czarną fasolą, groszkiem cukrowym, szpinakiem i orzechami nerkowca, dressing azjatycki
Batat, Cukier, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir różowy marynowany, Ocet ryżowy (woda, ryż), Pasta z tamaryndowca, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Czosnek, Sól, Fasola czarna, Groszek cukrowy, ORZECHY NERKOWCA, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 804 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 33,2 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.