Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Bataty pieczone z fasolką edamame, żurawiną i szpinakiem, sos musztardowy

Batat, Fasola edamame, Szpinak baby, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny, Miód pszczeli, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 230 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 12,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 32,7 g
w tym cukry: 14,7 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 11,7 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: