Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Bataty pieczone z fasolką edamame, żurawiną i szpinakiem, sos musztardowy
Szpinak baby, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola edamame, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 232 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 32,9 g w tym cukry: 14,7 g |
Błonnik: 9,9 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.