Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Bataty pieczone z fasolką edamame, żurawiną i szpinakiem, sos musztardowy

Batat, Fasola edamame, Szpinak baby, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ., Olej rzepakowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Miód pszczeli, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 232 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 12,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 32,9 g
w tym cukry: 14,7 g
Błonnik: 9,8 g
Białko: 11,7 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: