Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Bataty pieczone z quinoa, cynamonową ciecierzycą i granatem, sos orzechowy
Rukola, Granat, Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Cynamon, Ciecierzyca, Komosa ryżowa, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 338 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 53,3 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.