Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
-
Less Carb
Baton białkowy z bananem i żurawiną
Mięta, Odżywka białkowa o smaku waniliowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Płatki jaglane, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Banan, Kasza jaglana
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 699 kJ/167 kcal |
Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 29,6 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.