Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
Bawarski gulasz z kiełbasą i kapustą, kluski, pieczone marchewki
Cukier, Miód pszczeli, Marchew, Makaron spetzle (woda, semolina z PSZENICY durum, JAJA, mąka PSZENNA, sól), kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), Natka pietruszki, Kapusta biała, Czosnek, Cebula biała, Ziele angielskie, Sól, Wywar warzywny (zawiera SELER), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Koncentrat pomidorowy 30%, Kminek, Jałowiec, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 987 kJ/714 kcal |
Tłuszcz: 33,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,7 g |
Węglowodany: 73,1 g w tym cukry: 22,6 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 29,8 g |
Sól: 4,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.