Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star

Bazyliowe naleśniki z twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem, ogórek kiszony, papryka konserwowa

Bazylia, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), JAJA kurze, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Rzodkiewka, Szczypiorek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Papryka czerwona

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 268 kJ/303 kcal
Tłuszcz: 7,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 41,6 g
w tym cukry: 9,2 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 19,3 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: