Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Bazyliowe naleśniki z twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem, ogórek kiszony, papryka konserwowa
Bazylia, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), JAJA kurze, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Rzodkiewka, Szczypiorek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 268 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 41,6 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 19,3 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.