Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Less Gluten
-
Bezglutenowa kanapka z żurawiną i serem wędzonym podana z słupkami ogórka
Dżem żurawinowy, Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), Ser żółty wędzony (MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 613 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 4,3 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.