Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star
  • Less Gluten

Bezglutenowa kanapka ze szpinakiem, salami i serem żółtym

Pomidorki daktylowe, Bułka bezglutenowa (maka ryżowa, skrobia ryżowa, skrobia z tapioki, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdże, sól), Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Salami, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak baby, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 054 kJ/252 kcal
Tłuszcz: 13,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 20,7 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 12,0 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: