Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Bezglutenowa kanapka ze szpinakiem, salami i serem żółtym
Bułka bezglutenowa (maka ryżowa, skrobia ryżowa, skrobia z tapioki, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdże, sól), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Salami, Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Szpinak baby, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 056 kJ/252 kcal |
Tłuszcz: 13,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 20,8 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.