Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Bezglutenowa lasagne z czarną soczewicą, dynią i beszamelem, sałatka z pomidorkami, rukolą, sos winegret
Makaron lasagne bezglutenowy (skrobia kukurydziana, JAJA, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, emulgator E 471; substancja zagęszczająca: guma guar), Dynia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Pomidorki daktylowe, Soczewica czarna, Imbir różowy marynowany, Sól, JAJA kurze, Czosnek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka ryżowa, Liść laurowy, Gałka muszkatołowa, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 828 kJ/198 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 22,8 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.