Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Less Gluten
-
Bezglutenowe ciasto dyniowe z orzechami
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), JAJA kurze, Dynia, Soda oczyszczona, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka ziemniaczana, Cukier, Mąka ryżowa, Mąka owsiana bezglutenowa, Mąka MIGDAŁOWA, Imbir, Gałka muszkatołowa, Cynamon, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 639 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 18,5 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.