Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96 Star
  • Less Gluten

Bezglutenowe ciasto dyniowe z orzechami

Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), JAJA kurze, Dynia, Soda oczyszczona, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka ziemniaczana, Cukier, Mąka ryżowa, Mąka owsiana bezglutenowa, Mąka MIGDAŁOWA, Imbir, Gałka muszkatołowa, Cynamon, MIGDAŁY w płatkach

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
639 kJ/153 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 18,5 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: