Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96 Star
  • Less Gluten

Bezglutenowe ciasto dyniowe z orzechami

Dynia, JAJA kurze, Mąka ryżowa, Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Mąka owsiana bezglutenowa, MIGDAŁY w płatkach, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Mąka ziemniaczana, Mąka MIGDAŁOWA, Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Proszek do pieczenia, Imbir, Cynamon, Soda oczyszczona, Gałka muszkatołowa

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
639 kJ/153 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 18,5 g
w tym cukry: 6,1 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: