Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
2.69
-
Less Gluten
Bezglutenowe naleśniki przełożone chrzanowym serkiem i szynką podane z warzywami
Mąka kukurydziana, Mąka ryżowa, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), JAJA kurze, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Roszponka, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 904 kJ/455 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 66,4 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 16,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.