Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Bezglutenowe placuszki szpinakowe, łosoś wędzony, sos z nerkowców z koperkiem
Mąka kukurydziana, Pomidorki daktylowe, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek, Pieprz czarny, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Rukola, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Mąka ryżowa, Szpinak, JAJA kurze, Sól, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 899 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.