Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Bezjajeczne babeczki z wędzonym twarożkiem i warzywami
Oliwa z oliwek, Czosnek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Szczypiorek, Sałata mix, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Szpinak baby, Pieczarki, Oregano, Cebula biała, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Mąka z ciecierzycy, Sól czarna kala namak, Sól, Siemię lniane, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 851 kJ/442 kcal |
Tłuszcz: 22,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 36,4 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 11,8 g |
Białko: 23,9 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.