Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.5
-
Dairy Free
-
Vegan
xxx_Bezmięsne żeberka, kasza pęczak z koperkiem, buraczki zasmażane
Bezmięsne żeberka, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Pieczarki, Oliwa z oliwek, Mąka ziemniaczana, grzyby leśne (borowik, koźlak, podgrzybek), Koperek, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Sok z cytryny, Koncentrat pomidorowy 30%, Jabłko, Cukier, Burak, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Powidła śliwkowe, Pieprz czarny, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 615 kJ/625 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 74,6 g w tym cukry: 26,6 g |
Błonnik: 14,3 g |
Białko: 39,7 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.