Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
XXX_Gulasz pomidorowy z greckim serem i białą fasolką, kasza bulgur, grillowana cukinia z suszonymi pomidorami
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sól, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Cukinia, Fasola biała, Natka pietruszki, Czosnek, Cebula biała, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Cukier, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 170 kJ/519 kcal |
Tłuszcz: 15,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 81,6 g w tym cukry: 14,5 g |
Błonnik: 18,0 g |
Białko: 25,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.