Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
Biała kiełbasa pieczona z cebulką, chleb żytni, surówka z ogórka kiszonego
Cebula biała, Olej rzepakowy, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Kiełbasa biała (zawiera GLUTEN, SELER, GORCZYCĘ i DWUTLENEK SIARKI), Cebula czerwona, Miód pszczeli, Ogórek kiszony
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 650 kJ/394 kcal |
Tłuszcz: 19,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 39,3 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 3,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.