Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
Białkowy makaron w sosie śmietankowym z zielonym groszkiem, pecorino i boczkiem, pomidorki pieczone z tymiankiem
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Makaron z ciecierzycy (mąka z ciecierzycy, woda), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki karbowana, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Tymianek, Pomidorki cherry, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Groszek zielony, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 715 kJ/410 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,3 g |
Węglowodany: 33,0 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 17,9 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.