Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
Bigos z boczniakami, chleb razowy
Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Natka pietruszki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Boczniaki, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Ziele angielskie, Sok jabłkowy, Jabłko, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej rzepakowy, Liść laurowy, Kminek, Kapusta kwaszona, Jałowiec, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 152 kJ/514 kcal |
Tłuszcz: 15,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 88,4 g w tym cukry: 15,4 g |
Błonnik: 17,2 g |
Białko: 17,2 g |
Sól: 6,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.