Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Bigos z wołowiną i suszoną śliwką, chleb bezglutenowy*
Rozmaryn, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Sól, Czosnek, Ziele angielskie, Tymianek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Liść laurowy, Kminek, Kapusta kwaszona, Kapusta biała, Jabłko, Goździki, Cząber, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 955 kJ/228 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 17,8 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 18,9 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.