Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
Bigos z wołowiną i suszoną śliwką, chleb razowy
Rozmaryn, Ziele angielskie, Pieprz czarny, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kapusta kwaszona, Sól, Czosnek, Tymianek, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Liść laurowy, Kminek, Kapusta biała, Jabłko, Goździki, Cząber, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 939 kJ/224 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 19,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.