Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Bigos z zieloną soczewicą
Rozmaryn, Kapusta biała, Kminek, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Kapusta kwaszona, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 852 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 9,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.