Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.8
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Biscotti piernikowe, mandarynka
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY w płatkach, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE, Sól, Soda oczyszczona, Proszek do pieczenia, Miód pszczeli, MASŁO 82% tł., Cynamon, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Ksylitol, Kardamon, JAJA kurze, Imbir, Gałka muszkatołowa, Mandarynka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 608 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 27,1 g w tym cukry: 14,5 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.