Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Biszkopt orzechowy z kremem waniliowym
Ksylitol, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Mąka ziemniaczana, JAJA kurze, Proszek do pieczenia, ORZECHY WŁOSKIE, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy chudy, Żelatyna, Cukier, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 602 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 16,4 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.