Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Less Gluten
Blanszowana fasolka szparagowa z pecorino i malinowym winegretem
Fasolka szparagowa żółta, Sól, Maliny, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca), Szpinak baby, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 379 kJ/91 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 4,0 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.