Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Blanszowany makaron ryżowy z kurkumą, pak choyem, kotlecikami sojowymi i grzybami shiitake w sosie śliwkowym
Imbir, Ziele angielskie, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Kurkuma, Śliwki, Miód pszczeli, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Liść laurowy, Kotlety sojowe (Odtłuszczona mąka SOJOWA 96%, skrobia ziemniaczana), Kapusta pak choi, Grzyby shittake, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 887 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g |
Węglowodany: 39,0 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 9,8 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.