Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Blanszowany makaron ryżowy z kurkumą, pak choyem, kotlecikami sojowymi i grzybami shiitake w sosie śliwkowym

Śliwki, Kapusta pak choi, Woda, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Grzyby shittake, Kotlety sojowe (Odtłuszczona mąka SOJOWA 96%, skrobia ziemniaczana), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Miód pszczeli, Szczypiorek, Imbir różowy marynowany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sól, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Olej rzepakowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kurkuma, Ziele angielskie, Liść laurowy, Pieprz czarny, Imbir

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
887 kJ/212 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 39,0 g
w tym cukry: 11,8 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 9,8 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: