Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Vegan
Bolognese weganese z wegańskim parmezanem i orkiszowym tagliatelle
Bazylia, Oregano, Wegańskie mięso mielone (woda, białko SOJOWE, oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy), stabilizator: metyloceluloza, aromaty naturalne, ocet spirytusowy, sól, sok z buraka w proszku, koncentraty roślinne (czerwonej papryki, marchwi, czarnej porzeczki), ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, cebula w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny), SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka ostra, Marchew, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cukier, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), ORZECHY NERKOWCA, Sól, Orkiszowe tagliatelle (semolina orkiszowa z PSZENICY, woda, mąka ryżowa), Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 887 kJ/929 kcal |
Tłuszcz: 23,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 107,2 g w tym cukry: 16,9 g |
Błonnik: 18,6 g |
Białko: 63,9 g |
Sól: 3,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.