Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
-
Less Carb
Bolognese z makaronem bezglutenowym i żółtym serem
Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Bazylia, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Oregano, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Wieprzowina, Wołowina, Czosnek, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 530 kJ/605 kcal |
Tłuszcz: 30,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g |
Węglowodany: 46,4 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 36,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.