Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Bolognese z soczewicą i pieczarkami, makaron bezglutenowy z orzechami nerkowca
ORZECHY NERKOWCA, Pietruszka, Soczewica zielona, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieczarki, Bazylia, Oregano, Oliwa z oliwek, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 508 kJ/599 kcal |
Tłuszcz: 15,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 98,3 g w tym cukry: 16,5 g |
Błonnik: 11,3 g |
Białko: 18,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.