Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66 Star

Bostock z chałki z konfiturą truskawkową i migdałową kruszonką, nektarynka

Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Konfitura truskawkowa niskosłodzona, Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Cukier puder, Mąka MIGDAŁOWA, Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., Cukier, Sok pomarańczowy, Pomarańcza, MIGDAŁY w płatkach, Nektarynka

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 233 kJ/534 kcal
Tłuszcz: 25,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 63,2 g
w tym cukry: 15,6 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 12,3 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: