Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.7 Star

Bostock z chałki z konfiturą truskawkową i migdałową kruszonką, nektarynka

nektarynka 55%, bostock 37% (chałka (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), konfitura truskawkowa niskosłodzona, sok pomarańczowy, MASŁO 82% tł., woda, mąka PSZENNA, cukier puder, mąka MIGDAŁOWA, cukier, pomarańcza), pasta z migdałów 7% (MIGDAŁY pieczone), MIGDAŁY w płatkach 1%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 132 kJ/510 kcal
Tłuszcz: 23,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
Węglowodany: 65,2 g
w tym cukry: 32,9 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 11,1 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: