Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.64 Star

Bostock z chałki z konfiturą truskawkową i migdałową kruszonką, pomarańcza

Pomarańcza, chałka (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Konfitura truskawkowa niskosłodzona, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone), Sok pomarańczowy, MASŁO 82% tł., Woda, Mąka PSZENNA, Cukier puder, Mąka MIGDAŁOWA, Cukier, MIGDAŁY w płatkach, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 089 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 11,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 33,2 g
w tym cukry: 17,1 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: