Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Bostock z chałki z konfiturą truskawkową i migdałową kruszonką, pomarańcza
Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Konfitura truskawkowa niskosłodzona, Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Cukier puder, Mąka MIGDAŁOWA, Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., Cukier, Sok pomarańczowy, Pomarańcza, MIGDAŁY w płatkach, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 089 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 33,2 g w tym cukry: 9,1 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.