Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.77
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Botwinka po wietnamsku z makaronem sojowym
Kiełki słonecznika, Cukier, Mąka ziemniaczana, Ocet ryżowy (woda, ryż), Olej rzepakowy, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Botwinka, Czosnek, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), SEZAM biały
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 763 kJ/182 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 38,2 g w tym cukry: 0,2 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.