Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Botwinka z jajkiem
Burak, Sól, Szczypiorek, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Botwinka, Sok z cytryny, Cukier, Sok z buraka, ŚMIETANA 15% tł., SELER korzeniowy, Pietruszka, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Marchew, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 858 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 14,6 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 12,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.