Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Botwinkowe curry z cieciorką, kalarepą i orzechami nerkowca, ryż jaśminowy
Botwinka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kiełki słonecznika, Ciecierzyca, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Sól, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kalarepa, Papryka ostra, ORZECHY NERKOWCA, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Kurkuma, Kolendra (nasiona), Kmin rzymski, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 057 kJ/492 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g |
Węglowodany: 78,9 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 9,7 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.