Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
Brioche z omletem jajecznym ze świeżym szpinakiem, pomidorki, guacamole
Bułeczka drożdżowa (zawiera JAJA i GLUTEN), Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Kiełki rzodkiewki, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 582 kJ/378 kcal |
Tłuszcz: 20,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 28,6 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 20,7 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.