Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Brokuły z wędzonym tofu, czarnymi oliwkami i czerwoną cebulą, sos winegret

Brokuł, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Szpinak baby, Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Cebula czerwona, Sok z cytryny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Syrop klonowy, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
478 kJ/114 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: