Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Brokuły z wędzonym tofu, czarnymi oliwkami i czerwoną cebulą, sos winegret

Brokuł, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Szpinak baby, ., Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Cebula czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Syrop klonowy, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
478 kJ/114 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: