Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Brownie bananowe
Budyń czekoladowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, sól, aromaty), Kakao, Mąka ryżowa, Miód pszczeli, Proszek do pieczenia, Banan, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 589 kJ/141 kcal |
Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 25,9 g w tym cukry: 12,0 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.