Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Brownie z batatów z migdałową pianką z chia i musem brzoskwiniowym
Cukier, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Żelatyna, Nasiona chia, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ksylitol, Fasola czerwona, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Mąka kokosowa, Kakao, Brzoskwinia
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 545 kJ/130 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 19,0 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.