Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Brownie z czerwonej fasoli i bananów
Mięta, Kakao, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Siemię lniane, Wiórki kokosowe, Banan, Fasola czerwona, MIGDAŁY
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 839 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.