Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
-
Less Carb
Brownie z czerwonej fasoli i batatów z kremem kokosowo-malinowym od MrFit-trener
Chipsy kokosowe, Batat, Fasola czerwona, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Pasta waniliowa, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Odżywka białkowa o smaku czekoladowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Mąka kokosowa, Kakao, Maliny, Miód pszczeli, Żelatyna, Nasiona chia, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 953 kJ/228 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 24,0 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.