Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Bruschetta z jabłkowym majonezem, karmelizowaną czerwoną cebulą i pancettą
Rukola, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Cebula czerwona, Bruschetta, Jabłko
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 449 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 12,6 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.