Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Less Gluten
Brzoskwinie pieczone z kremem orzechowym
Brzoskwinia, Brzoskwinia w lekkim syropie, Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 961 kJ/230 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 28,1 g w tym cukry: 21,6 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 8,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.